Menu

Formulieren

KinderLoop inschrijfformulier

Hey! Doe je ook mee?!

Wat leuk joh dat je mee wilt lopen tijdens de KinderLoop! Deze wordt gehouden op zaterdag 11 juni 2016 tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Misschien willen je vriendjes en vriendinnetjes ook wel mee doen? Hoe meer kinderen, des te meer gezelligheid!

Inschrijven

Lees het regelment goed door samen met je ouders/ verzorgers en vul het inschrijformulier voor de KinderLoop in. Dan wordt deze rechtstreeks verstuurd naar de organisatoren van de KinderLoop. Is dat even handig!

Wij zorgen er dan voor dat je een berichtje terug krijgt met de daarbij behorende kleurplaat (waar leuke prijzen mee te verdienen valt) Dus zorg ervoor dat ook je emailadres er opstaat!!

Met een team/ groepje meedoen

Stel dat je nu met een groepje jongens en/of meiden mee wil doen, of met je team van de sportvereniging. Dat vinden wij hartstikke gezellig,maar dan moet je niet dit inschrijfformulier invullen maar dioe voor teams. Deze staat ook op de site onder het kopje: MEE DOEN  - INSCHRIJFORMULIEREN. Kijk maar eens!

Geld inzamelen en/ of sponsoring

Je kunt vooraf gaande aan de SamenLoop ook geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Door een leuke actie te organiseren, zoals auto's wassen in de buurt, zelfgemaakte sieraden verkopen, of met Koningsdag tijdens de rommelmarkt je spullen verkopen. Of laat je sponsoren door bijvoorbeeld apa en mama, opa en oma, of de buren.Dit geld kun je dan laten storten door je ouders op de rekening van SamenLoop voor Hoop Berkelland, of contant meenemen naar de KinderLoop op 11 juni.

 

Wij hebben er in ieder geval zin in!

Groetjes Hanny en Ilse

Lees meer...